ScandiTools på plads i Jönköping

Oprettet d.

Danske ScandiTools, der også opererer i det svenske, er igen i år på plads ved Elmia Verktygsmaskiner i Jönköping, hvor interesserede inviteres på en frisk kop cappuccino.

ScandiTools' Søren Risager Nielsen (t.h.) og Daniel Sengna (t.v.) tager imod på standen på Elmia Verktygsmaskiner 2022 i Jönköping, der holdes til og med 13. maj.

En stribe danske virksomheder er på plads ved Elmia Proudktionsmässor 2022 i Jönköping, der holdes frem til og med 13. maj. Enkelte er direkte repræsenteret i Sverige også, omend de fleste har svenske salgs- og servicekontorer. På maskinsiden er det eksempelvis gældende for Masentia AB i Värnamo, OSG Scandinavia, Malmö, Horn Sverige, Karlskoga, som man alle finder i Verktygsmaskiner-afsnitttet, og hvor der også vil være dansk repræsentation.

Det gælder også ScandiTools fra Bjæverskov, syd for Køge, der løbende betjener også svensk industri med skærende værktøj og genslibning heraf.

På plads er her direktør Søren Risager Nielsen, sammen med den svenske salgsorganisation, og ud over en snak om skærende værktøj, så tilbydes gæster på standen også en frisk kop capuccino fra Barista-maskinen, der centralt placeret på standen.

Af: John Nyberg, Teknovation, maj 2022