ScandiTools nåede to messer i ugen

Oprettet d.

Med samtidige aktiviteter i Milano og Herning kan det være udfordrende at nå det hele. ScandiTools-indehaver Søren Risager Nielsen nåede begge messer, og har dermed fingeren på pulsen, både når det gælder de kommende investeringer såvel som hvad hjemmemarkedets kunder forventer.

På EMO 2021 i Milano var Søren Risager Nielsen på besøg ved Strausak, hvor han blandt andet besigtigede den næsten slibe-/fræseteknologi, som International Sales Manager Andrea Danna (t.v.) her præsenterer ham for.

Den ene dag var Søren Risager fuldt beskæftiget med at se de seneste lanceringer, og indgå nærmere aftale om den næste maskininvestering på den førende metalbearbejdningsmesse EMO 2022 i Milano, for så den næste at være på plads hos samarbejdspartneren Peter Nellemann, PN Produktionsteknik, på deres fælles stand på hi '21-messen.

"Det giver sig, men kræver naturligt viljen til at være på farten," fastslår Søren Risager Nielsen ovenpå den travle uge.

Han beklager sig ikke over, at der er travlt. I stedet glæder han sig over, at der er nogle opgaver at tage fat i, og ser samtidig fremad, så fremstillingen på værktøjsfabrikken ved Bjæverskov hele tiden er toptunet til at leverer med de absolut seneste teknologier til rådighed.

"På EMO 2021 så jeg flere interessante innovationer, som nu er på vej. Vi har også lagt billet ind på en kommende CNC-maskine, med de absolut seneste tiltag, så vi kan fastholde og udbygge vores markedsposition," siger Søren Risager Nielsen.

Maskinen er den seneste fra Rollomatic/Strausak, og falder godt ind i maskinparkens øvrige Strausak fuldautomatiske CNC-centre til værktøjsslibning.

Af John Nyberg, Teknovation, Oktober 2021