Øger produktivitet fra Ho-Chi-Minh til Skagen

Oprettet d.

teknovationNr. 7 - 2020   ScandiTools A/S er rykket fra Køge til større rammer i Bjæverskov, og har her en moderne maskinpark til fremstilling af fortrinsvis specialværktøj, der anvendes ved kunder i fjerne egne som Vietnam til mindre og mellemstore danske virksomheder, såsom Grenen Maskinfabrik, der løbende trækker på værktøjsfabrikantens kompetencer.

 

Søren Risager Nielsen, HoChiMinh til Skagen

Covid-19-krisen sænkede i forårsmånederne udviklingshastighederne hos ScandiTools i Bjæverskov, som ved 2020’s start er rykket fra opstartsrammerne i Køge, og blot cirka 120 kvadratmeter til mere end 620 kvadratmeter faciliteter.

”Det har været sværere at føre en kompetent dialog med kunderne, når man ikke rigtigt kan mødes. Eksisterende samarbejder kan naturligvis godt opretholdes via de digitale løsninger, og e-mails frem og tilbage, mens det kniber mere med at løse opgaver, som vi først kan komme med bud på, når vi har set dem,” forklarer direktør og medindehaver Søren Risager Nielsen i  det aktuelle Teknovation - 7/2020 - og fortsætter:

”Det gør en forskel, at man kan se en potentiel mulighed med egne øjne, og også indlede dialogen om mulighederne ved brugernes maskiner, frem for blot at fortælle om fortræffelighederne via telefon eller videoopkald. Så er min backup hjemme hos slibeteknikerne helt i top, og vi kan byde ind med konkrete forbedringer”.

Og netop dét, at gøre en forskel, er dér ScandiTools har sin niche. Hvad enten det gælder et specialværktøj, der gør det mere effektivt at producere et kompliceret emnet, eller det gælder mere standardiserede løsninger, hvor der er behov for løsninger, der kan gøre arbejdet mere effektivt og mere produktivt, end de løsninger, som brugerne bare ikke får overvejet at opgradere:

”Det er helt grundlæggende sådan, at de virksomheder, der har den bedste indtjening, også er de virksomheder, hvor man bruger energi på at finde den optimale værktøjsløsning til arbejdet. Det betaler sig, at ofre lidt mere på et værktøj, fordi outputtet pr. værktøj bliver så markant bedre og i en optimal kvalitet, at man både kan være mere produktiv og mere sikker på at overholde leveringskvalitet og aftalte leveringstider,” understreger Søren Risager Nielsen. 

Læs hele den spændende artikel i det aktuelle Teknovation.

 

Af John Nyberg, Teknovation.

Hele artiklen kan læses på side 68 ved at klikke her.