Sommerkonkurrencevinder er fundet

Oprettet d.

Sommerkonkurrencevinder er fundet

Vinderen er fundet i ScandiTools´ sommerkonkurrence, hvor man kunne vinde en iPad ved at skrive sig op til nyhedsbreve. Den heldige vinder blev Troels Toft fra Formkon A/S i Skive.

 

Hen over sommermånederne har der været travlhed med at registrere de interesserede, som gerne vil have ScandiTools´ løbende nyhedsbreve.

I den forbindelse er også afviklet en konkurrence, hvor en heldig vinder kunne sikre sig en iPad i forlængelse af registreringen som nyhedsbrev-modtager. Og den heldige vinder er nu fundet. Det er Troels Toft, Formkon i Skive, oplyser ScandiTools. 

 

Det var ikke den sidste mulighed for at vinde en iPad. ScandiTools er allerede i gang med næste konkurrence som nu kører hver måned resten af året.

Det eneste det kræver er at man er i faget og at man tilmelder sig nyhedsbrevet, samt efterfølnde får et besøg af Henrik Mortensen i Vestdanmark eller Henrik Enselmann som kører på Fyn og Østdanmark.

 

"Der skal ikke meget hovedregning til for at kunne regne ens odds ud, da det trods alt er begrænset hvor mange kundebesøg de to konsulenter kan nå på en måned. Det er jo ikke forbudt at ringe for at få et besøg," opfordrer Søren Risager Nielsen.

 

Af John Nyberg, Teknovation.