Lasse Nielsen er nu hos ScandiTools

Oprettet d.

Lasse Nielsen er nu hos ScandiTools

Vi er ret stolte af, at byde Lasse Nielsen velkommen som vores nye slibetekniker. Lasse har over 7 års erfaring som slibetekniker og med design af specialværktøj. 

Med Lasse som en del af ScandiTools A/S kan vi nu nedbringe produktions- og leveringstiderne på specialværktøj og genopslibning i endnu højere grad.

 

Af John Nyberg, Teknovation:

ScandiTools har fået yderligere en ansat, idet Lasse Nielsen er kommet med på holdet.

Lasse Nielsen medrbringer mange års erfaringer fra værktøjbranchen. Han er udlært industritekniker og har blandt andet været hos Svendsen & Heinsbæk A/S og Fomaco A/S i Køge. I de sidste 7 år har Lasse designet specialværktøj og genopslebet som slibetekniker i et værktøjsliberi.

Udvidelsen betyder samtidig at virksomhedens produktionstid er blevet mindre og man kan nu tilbyde kort leveringstid på såvel specialværktøj som genopslibning.

I forbindelsen med den aktuelt overståede Grindtec 2018-messe i tyske Augsburg, har firmaets specialister været afsted, for se hvad som er det seneste på markedet, og i forbindelse med snarelige udvidelse af produktionen og tilkøb af flere CNC-maskiner, oplyser Søren Risager Nielsen:

"Vi er hos ScandiTools et af de få sliberier i Danmark som har alt under samme tag. Det betyder reelt det er muligt at få fremstillet og belagt et specialværktøj samme dag. Vores leveringstider hører nok allerede nogen af de korteste," understreger Søren Risager Nielsen.