Del af TVS- maskinpark nu hos ScandiTools

Oprettet d.

Del af TVS- maskinpark nu hos ScandiTools

Indehaveren af Trekantens Værktøjssliberi, TVS-Tools, har afviklet Koldingvirksomheden. En del af maskinparken er solgt videre til ScandiTools i Køge, der samtidig også investerer i nye Stausak- værktøjsslibemaskiner med robot.

En markant udvidelse af produktionen hos ScandiTools A/S i Køge blev tidligere på året søsat i forlængelse af at firmaets hidtidige sliberi-leverandør, Trekantens Værktøjs-Sliberi, TVS-Tools A/S, i Kolding, har valgt at afvikle aktiviteterne efter 37 år i branchen.

”Gert Hansen har valgt at lukke pænt ned, og han spurgte tidligere på året til, om det ikke var noget for os, at overtage noget af grejet, når virksomheden ophørte,” fortæller Søren Risager Ni- elsen, ScandiTools, og fortsætter:

”Vi har altid fået en god og flot behandling hos TVS, og takkede derfor hurtigt ja tak, til at købe maskinerne. TVS har været et godt værktøjs- sliberi for os, med dygtige og fleksible medarbejdere, gode maskiner og effektive ruti- ner, så det er bestemt noget, som vi nu vil forsøge at fortsætte her fra rammerne i Køge,” siger Søren Risager Nielsen.

Maskinerne er nu flyttet og yderligere én ny CNC-værktøjsslibemaskine er under opstilling, ligesom den næste altså er bestilt, og yderligere udvider maskinparken på den anden side af nytår, så ScandiTools for al- vor kan tilbyde sig med 24/7-produktion og levering af ubelagte værktøjsløsninger inden for fem arbejdsdage, og med mulighed for hurtige dag-til-dag-produktioner, hvis en særlig situation opstår.

 

EGET BELÆGNINGSCENTER

Med i maskinparken fra TVS er en række præcisionsmaskiner, målemaskine samt ikke mindst et belægningscenter, der gør det muligt for Køge-virksomheden fremadrettet at tilbyde "in-house" decoating, ultralydsvask, coating samt for- og efterpolering .

”Kvaliteten hos TVS har altid været i top. Nu har vi opstillet løsningerne her hos os, og kører løbende med belægningscentret, så det passer til den ordremængde vi har,” siger Søren Risager Nielsen, der ser frem til at den indkøbte nye maskine supplerer den øvrige maskinpark, så kapaciteten når den efterspørgsel, som ScandiTools har mødt i markedet.

 

”Det bliver godt, når det hele er på plads, og vi kan ekspedere i takt med at ordrerne kommer ind.

Der er stor interesse for vores værktøjsløsninger, og ikke mindst fleksibilitet, så vi ser frem til at kunne levere fra egen produktion,” siger Søren Risager Nielsen.

Medarbejderstaben er styrket, og yderligere medarbejdere starter pr. november. På teknologisiden er det en schweizisk Stausak-slibemaskine med robot, som nu opstilles, og yderligere en tilsvarende er på vej, som installeres i det tidligere forår, og supplerer den øvrige maskinpark i Køge.

 

Af: John Nyberg, Teknovation