ScandiTools udvider maskinparken

Oprettet d.

ScandiTools udvider maskinparken

ScandiTools´ Søren Risager og Henrik Enselmann har nu fået den første CNC-slibemaskine fra Stausak på plads i Køge-virksomheden, der også er udvidet med belægningscenter og specialslibemaskiner fra TVS.

 

En markant udvidelse af produktionen hos ScandiTools A/S i Køge blev tidligere på året søsat i forlængelse af at firmaets hidtidige sliberileverandør, Trekantens VærktøjsSliberi, TVS, i Kolding, har valgt at afvikle aktiviteterne efter 37 år i branchen.

”Gert Hansen har valgt at lukke pænt ned, og han spurgte tidligere på året til, om det ikke var noget for os, at overtage noget af grejet, når virksomheden ophørte,” fortæller Søren Risager Nielsen, ScandiTools,  i det aktuelle Teknovation, og han fortsætter: 

 

”Vi har altid fået en god og flot behandling hos TVS, og takkede derfor hurtigt ja tak, til at købe maskinerne. TVS har været et godt værktøjssliberi for os, med dygtige og fleksible medarbejdere, gode maskiner og effektive rutiner, så det er bestemt noget, som vi nu vil forsøge at fortsætte her fra rammerne i Køge,” siger Søren Risager Nielsen.

Maskinerne er nu flyttet og yderligere én ny CNC-værktøjsslibemaskine er under opstilling, ligesom den næste altså er bestilt, og yderligere udvider maskinparken på den anden side af nytår, så ScandiTools for alvor kan tilbyde sig med 24/7-produktion og levering af ubelagte værktøjsløsninger inden for fem arbejdsdage, og med mulighed for hurtige dag-til-dag-produktioner, hvis en særlig situation opstår.
 

Læs hele artiklen i Teknovation 15/2017, der kan ses online ved at følge lænken her

 

Af John Nyberg, Teknovation