Slotmill4C klar til DM i Skills

Oprettet d.

Slotmill4C klar til DM i Skills

Sammen med Next København og Hasco har Scanditools testet Slotmill4C, der ved DM i Skills-industritekniker-konkurrencerne skal bruges til at udføre plunging, ramping og spor/not-fræsning.

 

 

Som tidligere beskrevet er Scanditools ApS blandt de værktøjsleverandører, der supporterer industritekniker-konkurrencerne ved DM i Skills, den 26. til 28. januar i Gigantium i Aalborg.

I den forbindelse har Scanditools i samarbejde med Hasco samt  Next København, og ikke mindst deres erfarne faglærer Jesper Mickelborg, testet nogle af de værktøjsløsninger, som skal indgå i konkurrencerne.

 

Testen angik Slotmill4C, som ved konkurrencerne, skal udføre plunging, ramping og spor-/notfræsning i Hasco- stål.

Slotmill4C fremhæves som let-skærende, og kan derfor også anvendes til not-fræsning, valsefræsning i HRC60 og ”seje” materialer som rustfri og titanium. Værktøjet findes i flere varianter som standard. Hvis ikke det er nok, tilbyder Scanditools modificering mod en beskeden merpris, oplyser firmaet.

Forud for brugen ved DM i Skills er der testet med Slotmill4C, og forberedt en video, der vil blive vist ved DM i Skills, og som også kan ses ved at klikke her

 

Af: John Nyberg, Teknovation