Henrik Enselmann nu hos ScandiTools

Oprettet d.

Henrik Enselmann nu hos ScandiTools

1. november slår ScandiTools ApS dørene op i Ejby, og samtidig starter Henrik Enselmann som salgschef i virksomheden, der fra start tilbyder et standardprogram i skærende værktøj og tilhørende genopslibning såvel som fremstilling af specialværktøj.

 

For ScandiTools handler det primært om leverancer af værktøjsoptimering. Det kan være i form af standardværktøj, ligesom det naturligt kan handle om udvikling og fremstilling af specialløsninger til det kundespecifikke behov.

Ud over at være lagerførende i standardprogrammet, og konstruere sammen med kunderne, så omfatter servicen også genopslibning af værktøj, som firmaet får udført hos nære samarbejdspartnere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er Søren Risager Nielsen, der står bag etableringen af virksomheden, og som pr. 1. november åbner for salg og rådgivning fra adressen i Ejby på Sjælland.

Fra opstartsdatoen er Henrik Enselmann hentet til virksomheden som salgschef, og han vil primært rådgive og supportere fra udgangspunktet i Østdanmark, men står også til rådighed for interesserede i Vestdanmark, hvor det er ambitionen at udvide organisationen i nær fremtid, så virksomheden i 2017 bliver landsdækkende.

 

Henrik Enselmann er et kendt ansigt i branchen, hvor han har været beskæftiget siden 1982. Først som produktionsmedarbejder, hvor han også tog sig af konstruktion af blandt andet diamantværktøj, og siden som salgskonsulent, der har været hans primære virke igennem de seneste år med kunder på Sjælland og Fyn. Henrik kan træffes på telefon 5343 9999.

 

Fra Teknovation af John Nyberg